• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Le cochon

dix façons de le préparer

Suzy Palatin
Paperback | Frans | DIX FACONS DE P
€ 9,00
+ 18 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

10 façons originales de cuisiner le porc : cochon de lait du professeur David Khayat, travers de porc marinés à chaud, cassoulet rouge, cochon de papa Vivie, échine et riz gluant, etc.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9782352551348
  • Verschijningsdatum: 18/03/2010
  • Uitvoering: Paperback
  • Afmetingen: 120 mm x 220 mm
  • Gewicht: 44 g