• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Carmien Michels

Boeken geschreven door Carmien Michels

Boeken geschreven door Carmien Michels

Carmien Michels is een Belgische schrijver en performer. Ze studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Als afstudeerproject schreef ze haar debuutroman We zijn water, die in 2013 bij de Bezige Bij verscheen en de shortlists van de Debuutprijs en De Bronzen Uil 2014 haalde.
Haar tweede roman Vraag het aan de bliksem (2015) en haar poëziedebuut We komen van ver (2017) verschenen bij Uitgeverij Polis. In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs. Sindsdien doet ze vele internationale podia aan.
Daarnaast organiseert, presenteert, onderzoekt, cureert, jureert en doceert ze en werkt ze samen met artiesten van alle slag.
Ze is huisverteller van M Museum Leuven, bestuurslid van PEN Vlaanderen en gastdocent aan verschillende kunstscholen. Van 2017 tot 2019 is Carmien Michels een van de jonge auteurs in het Europese talentonwikkelingsprogramma CELA .
Verschillende gedichten en kortverhalen zijn vertaald in het Frans, Duits, Engels, Grieks, Hebreeuws, Italiaans, Roemeens, Slovaaks, Spaans, Portugees en Russisch.
Met haar collectief Voyeurs werkte ze volop aan hun tweede muziektheaterproductie Voyeurs in BXL, die in maart 2019 in première ging.
Standaard Boekhandel

Alle boeken van Carmien Michels

6 resultaten

Sorteer op
Filteren
6 van 6 resultaten getoond