• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Science and Commerce of Whisky

Ian Buxton, Paul S Hughes
Hardcover | Engels
€ 47,45
+ 94 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Since the publication of the first edition in 2014, the whisky industry has continued to change. This book provides the reader with an overview of the latest academic research and industry best practice in an accessible and authoritative format. Despite the recession, new distillation capacity has been added at a record pace and new consumers in new markets have entered the arena. Distillers are experimenting with new finishes, packaging and marketing techniques and amongst consumers there is a hunger for knowledge and informed commentary. An entirely new chapter discussing the management and utilization of co-products and recent developments in areas such as anaerobic digestion is included along with revisions and updates to most chapters. Written by acknowledged and experienced authorities of the subject, this book provide an up to date treatment of this fast developing area. Aimed at the popular market, it provides a leading text for students of distilling, industry practitioners, new craft distillers and whisky enthusiasts.

Review of the 1st Edition

'The authors have clearly put much effort into this book... I enjoyed the book almost as much as I enjoy whisky. Fascinating stuff from cover to cover.' Ian W. Davies, Chromatographia, 2014, 77, 1733-1734

'Sometimes, you come across a book that's so comprehensive that it's worth shouting about....a fascinating book that can be engaged with on numerous levels, even if you aren't a student of distilling.

Pop it on the shelf and consult it from time to time over the coming years.

This might be the only whisky book you'll ever need.'

http: //malt-review.com/2014/08/01/book-review-the-science-and-commerce-of-whisky/

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
326
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788015387
Verschijningsdatum:
29/10/2020
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
155 mm x 231 mm
Gewicht:
635 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 94 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.