Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Planet Barbecue!

309 Recipes, 60 Countries

Steven Raichlen
€ 42,95
+ 85 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The most ambitious book yet by America's bestselling, award-winning grill expert whose Barbecue! Bible books have over 4 million copies in print. Setting out--again--on the barbecue trail four years ago, Steven Raichlen visited 60 countries--yes, 60 countries--and collected 309 of the tastiest, most tantalizing, easy-to-make, and guaranteed-to-wow recipes from every corner of the globe.

Welcome to Planet Barbecue, the book that will take America's passionate, obsessive, smoke-crazed live-fire cooks to the next level. Planet Barbecue, with full-color photographs throughout, is an unprecedented marriage of food and culture. Here, for example, is how the world does pork: in the Puerto Rican countryside cooks make Lechon Asado--stud a pork shoulder with garlic and oregano, baste it with annatto oil, and spit-roast it. From the Rhine-Palatine region of Germany comes Spiessbraten, thick pork steaks seasoned with nutmeg and grilled over a low, smoky fire. From Seoul, South Korea, Sam Gyeop Sal--grilled sliced pork belly. From Montevideo, Uruguay, Bandiola--butterflied pork loin stuffed with ham, cheese, bacon, and peppers. From Cape Town, South Africa, Sosaties--pork kebabs with dried apricots and curry. And so it goes for beef, fish, vegetables, shellfish--says Steven, "Everything tastes better grilled."

In addition to the recipes the book showcases inventive ways to use the grill: Australia's Lamb on a Shovel, Bogota's Lomo al Trapo (Salt-Crusted Beef Tenderloin Grilled in Cloth), and from the Charantes region of France, Eclade de Moules--Mussels Grilled on Pine Needles. Do try this at home. What a planet--what a book.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
656
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780761148012
Verschijningsdatum:
1/05/2010
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
204 mm x 230 mm
Gewicht:
1356 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 85 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.