• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

I Taste Red

The Science of Tasting Wine

Jamie Goode
Hardcover | Engels
€ 32,45
+ 64 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

I Taste Red is the first book of its kind to address and relate all the different sensory and psychological factors that shape our experience of tasting wine. Award-winning author Jamie Goode explores how our sensory system, psychology, philosophy, and flavor chemistry all play a central part in our perception and enjoyment of wine. He uses case studies, grounded in practice, to demonstrate his theory and to illuminate his conclusions about how language and sensory output help us construct our recognition and interpretation of flavor. He examines whether wine tasting as a skill is objective or subjective and the implications of this distinction for wine experts.

Delving deep into the science of wine but bringing in the influences of psychology, language, and philosophy, this book is a must-read for all lovers of wine.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 224
  • Taal: Engels

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9780520292246
  • Verschijningsdatum: 27/09/2016
  • Uitvoering: Hardcover
  • Bestandsformaat: Genaaid
  • Afmetingen: 180 mm x 224 mm
  • Gewicht: 816 g