• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Atlas

Discover All the Delicious Foods of the World

Giulia Malerba
Hardcover | Engels
€ 21,45
+ 42 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

An exciting visual journey around the world of foods and flavors.

Food Atlas takes readers on a global discovery tour of the ingredients, dishes, and culinary curiosities that characterize the world's continents. The book features appealing illustrations and concise captions organized into 39 regional maps that focus on one country.

The book opens with a world map showing the six continents and 50 countries. The featured countries are:

North America -- Canada, United States, Mexico South America -- Peru, Ecuador, Brazil, Argentina, Chile Europe -- Great Britain (and Ireland), Norway, Sweden, Finland, Netherlands, Germany, Poland, Hungary, France, Italy, Spain, Portugal, Greece Asia -- Russia, Lebanon, Turkey, China, Indonesia, Vietnam, Thailand, Japan, South Korea, India Africa -- Morocco, Egypt, Angola, South Africa, Madagascar Oceania -- Australia, New Zealand, Fiji Islands.

  • Each chapter opens with a continent map showing the countries, each with a selected food or ingredient of importance and introductory text.
  • Every country map has a brief introduction outlining the most important features of the cuisine and culture of food, such as late night meals or traditional morning beverages.
  • The most important foods grown or produced in that country are illustrated within its borders.
  • Local and specialty dishes and beverages that make up the country's cuisine fill the rest of the page.
  • Sometimes a food ingredient is shown in a specific place; e.g., the Khasi mandarin in India's Meghalaya region, which is where it and all other citrus fruits originated; or ostrich eggs in Southern Africa, where the bird lives in savannah and desert habitats.
  • Oceans and seas show marine animals that add to the country's diet.
  • The book closes with a world map that shows how explorers carried some of the world's most widely eaten foods from their land of origin to new lands, where they now fill grocery stores and markets around the world; e.g. rice and citrus came from China; coffee from Ethiopia; black pepper from Vietnam; and so on for all 23 world-traveling foods.

    Country by country around the globe, readers will discover the gastronomical wonders of the globe in all their delicious variety.

    Specificaties

    Betrokkenen

    Auteur(s):
    Illustrator(s):
    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    72
    Taal:
    Engels

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9781770859524
    Verschijningsdatum:
    15/08/2017
    Uitvoering:
    Hardcover
    Bestandsformaat:
    Prentenboek
    Afmetingen:
    277 mm x 373 mm
    Gewicht:
    1043 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 42 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    MUST-HAVES

    Hier bloeit iets

    Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
    MUST-HAVES
    Hier bloeit iets
    AANGERADEN

    Onze cadeautips

    voor Vaderdag
    AANGERADEN
    Onze cadeautips voor Vaderdag
    VADERDAG ACTIE

    Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

    bij een Vivlio e-reader
    VADERDAG ACTIE
    Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.