• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fermenting

Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!

Wardeh Harmon
Paperback | Engels | The Self-Sufficient Kitchen
€ 26,95
+ 53 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Everything you need to master the age-old art of fermentation from home!

From kombucha and kefir to sourdough and kimchi, this cookbook is your go-to guide for safe fermentation and discovering the science of probiotic foods.

This newly revised edition covers the amazing health benefits of fermented foods and the techniques for safely fermenting food at home. It includes:

- More than 100 recipes for ferments of all types, including beverages, cultured dairy, fermented grains, vegetable ferments, and much more
- Helpful insights on the tools and techniques you'll need to know to safely create nearly any type of fermented food
- Expert guidance from Wardeh Harmon on how fermentation works, how to troubleshoot common fermentation issues, and how to grow your own starters

Fermented foods are currently experiencing a renaissance. People are discovering not only the health benefits of live-culture foods but also the true pleasure of creating their own fermentations at home. The diverse chapters in this recipe book cover everything from the history of fermentation to common fermentation recipes for vegetables, fruits, grains, and even alcoholic beverages.

This authoritative guide features a wide range of DIY fermentation projects that allow you to progress from simple fermented condiments like chutneys and mayonnaise to more advanced techniques such as fermenting meats and fish. Fermenting will give you all the tools you need to start making your own delicious cultured food right away and help you ease into this exciting hobby!

It's the perfect book for anyone who has thought about trying to ferment their own food.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
336
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781615649907
Verschijningsdatum:
3/08/2021
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
193 mm x 231 mm
Gewicht:
476 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 53 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.