• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry

Paperback | Engels | Contemporary Food Engineering
€ 129,95
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A comprehensive resource providing clear descriptions of the latest extraction methods and instruments used in food laboratories, this book begins with an overview of solvent extraction technology. It examines pulsed electric fields, diffusion processes, and electrical discharge processes in the extraction of biocompounds. It describes conventional and innovative techniques for the intensification of extractions from food and natural products, and reviews recent developments in supercritical CO2 extraction of food and food products. It also examines the pressurized hot water extraction (PHWE) process and discusses essential oil extraction, among other topics.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
570
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781138199330
Verschijningsdatum:
16/11/2016
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
789 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.