• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

3D Printing of Foods

C Anandharamakrishnan, Jeyan A Moses, T Anukiruthika
Hardcover | Engels
€ 329,95
+ 659 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

3D Printing of Foods Explore the fascinating realm of 3D food printing and its applications

In 3D Printing of Foods, a team of distinguished researchers delivers a comprehensive and eye-opening exploration of the rapidly developing field of 3D food printing. In the book, the authors offer readers an examination of "food printability," the foundation of 3D food printing. They discuss the enormous research gap in the subject that remains to be addressed and envisage a robust discipline in which food processing techniques, combined with 3D food printing, gives rise to a range of synergistic applications.

In addition to treatments of safety challenges and research requirements, the book tackles food industry market trends and consumer preferences, as well as the globalization of printed foods and consumer perception of 3D printed foods. 3D Printing of Foods also explores the integration of electrohydrodynamic processes and encapsulation with 3D food printing.

Readers will also find:

  • Thorough introductions to 3D printing technology, 3D printing approaches, and food components and their printability
  • In-depth examinations of the factors affecting the printability of foods, printability and techniques, and natively printable foods
  • Practical discussions of pre-processing of non-printable foods and alternative ingredients used in food printing
  • Comprehensive explorations of 4D printing technology and the applications of 3D food printing technology

Perfect for 3D printing professionals and enthusiasts, as well as food scientists, 3D Printing of Foods is an indispensable resource for anyone interested in a one-stop resource addressing this cutting-edge technology with nearly limitless potential.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
576
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781119669821
Verschijningsdatum:
28/03/2022
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
170 mm x 244 mm
Gewicht:
1111 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 659 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.