Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Today's Special

20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs

Phaidon Phaidon Editors
Hardcover | Engels
€ 59,45
+ 118 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"Expansive in scope, Today's Special aims to capture a snapshot of what the future of dining around the world will look like." - Salon

Be ahead of the curve and get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world, as selected by 20 global culinary masters - featuring more than 300 recipes and 500 images

The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers to navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators - 10 men and 10 women - have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm.

Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more.

The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Kosir.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
440
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781838661359
Verschijningsdatum:
3/03/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
221 mm x 295 mm
Gewicht:
1950 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 118 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.