Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Farmer's Cookbook

A Back to Basics Guide to Making Cheese, Curing Meat, Preserving Produce, Baking Bread, Fermenting, and More

Marie W Lawrence
Hardcover | Engels | Handbook
€ 33,45
+ 66 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

More and more cooks are turning to their own gardens or to local farmers' markets to find inspiration for their meals. Eating fresh, local produce is a hot trend, but lifelong Vermonter Marie Lawrence has been cooking with produce from her gardens, buying milk from the farmers up the road, and lavishing her family and lucky friends with the fruits of her kitchen labor since she was a kid. In this book she includes recipes for everything from biscuits and breads to pies and cookies, soups and stews to ribs and roasts. Also included are instructions for making cheese, curing meats, canning and preserving, and much more.

Organized by month to coordinate with a farmer's calendar, cooks will find orange date bran muffins and old fashioned pot roast in January, hot spiced maple milk and fried cinnamon buns in March, mint mallow ice cream in July, Vermont cheddar onion bread in October, and almond baked apples with Swedish custard cream in December. Other recipes include grilled chicken with peach maple glaze, veggie tempura, raspberry chocolate chip cheesecake, and dozens of other breads, salads, drinks, and desserts that are fresh from the farmer's kitchen.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
464
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781616083809
Verschijningsdatum:
1/11/2011
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
279 mm x 223 mm
Gewicht:
1428 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 66 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.