• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Phénoménologie de la mayonnaise

pour un degré zéro de l'âge gastronomique

Luka Novak
Paperback | Frans
€ 15,00
+ 30 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Phénoménologie de la mayonnaise

À partir d'une relecture d'À vau-l'eau de Huysmans, dont le héros déambule dans un Paris culinaire, en quête de sens, Luka Novak retrace les étapes qui ont marqué la suprématie de la gastronomie française, puis l'émergence des cuisines du monde, avant que ne soit consacrée la fusion food, propre de la mondialisation et de la culture hipster.

La mode du fooding, qui s'est imposée grâce à une sprezzatura brooklynoise et à la starification des chefs, a effacé ce qu'il y avait d'innovant dans les différents arts culinaires, pour laisser place à une reproductibilité à l'infini des plats, dont le toast à l'avocat partagé sur les réseaux sociaux est le symbole. Serions-nous arrivés à un degré zéro de l'âge gastronomique ?

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
107
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782756112299
Verschijningsdatum:
2/05/2018
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
110 mm x 170 mm
Gewicht:
90 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 30 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
YOUNG ADULT-EVENT

Kom naar YA-day op 15 april

in De Krook in Gent
YOUNG ADULT-EVENT
YA-day Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.