• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Chris Carter, James Peisker
Hardcover | Nederlands
€ 15,00
+ 30 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.



In het boek vindt u:



stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken

klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen

de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 160
  • Taal: Nederlands
  • Geïllustreerd: Ja

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9789048315529
  • Verschijningsdatum: 23/10/2017
  • Uitvoering: Hardcover
  • Afmetingen: 210 mm x 262 mm
  • Gewicht: 761 g