• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
 • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Far cry 5

€ 29,99
+ 29 punten

Omschrijving

Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje is de thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen… en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate. Deze sekte wordt geleid door de charismatische profeet Joseph Seed en zijn toegewijde broers en zus, The Heralds. Eden’s Gate is in alle rust binnengedrongen in het dagelijkse leven van deze eens zo rustige plaats. Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle over de regio te nemen. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan de zin tot verzet aan te wakkeren om de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden’s Gate.

Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game. Jij bent de held van het verhaal in een spannende wereld die reageert op alles wat jij doet. Een wereld waarin de plaatsen die je ontdekt en de locals met wie je samenwerkt jouw verhaal vormen op manieren die je nooit ziet aankomen.

Far Cry komt naar Amerika in het nieuwste deel van de geprezen franchise.

WAKKER HET VUUR VAN VERZET AAN TEGEN EEN FANATIEKE SEKTE
Put je kracht uit de gemeenschap rondom je en leid het verzet in vijandig gebied tegen de sekte die Hopy County, Montana wil overnemen.
- Ontmoet veel merkwaardige personages zoals Mary May, kroegbazin; Nick Rye, familieman & vliegtuigfanaat en pastoor Jerome, een predikant wiens volgers misleid zijn geweest.
- Rekruteer ‘Guns for Hire’ en maak gebruik van wel 3 speciale vaardigheden tesamen The Project at Eden’s Gate op hun knieën te krijgen.
- Voer het bevel over gespecialiseerde ‘Fangs For Hire’, dieren die jij kan controleren in iedere speelstijl.
- Speel samen met een ‘Friend For Hire’ om de sekte te stoppen in een coöp-ervaring voor 2 spelers. Speel de volledige campagne in coöp-modus.

WAAR GAAN WE HEEN? KIES JIJ MAAR!
Je hebt de vrijheid om alle kanten op te gaan, jij bepaalt wanneer, waar en hoe.
- Vanaf het moment dat je Hope County binnenstapt heb je de vrijheid om de wereld te verkennen in de volgorde die jij kiest.
- Voor de allereerste keer in Far Cry ben jij de held van het verhaal. Kies je eigen avatar en pas je personage aan.
- Creëer waanzinnige en unieke Far Cry-ervaringen met de Map Editor en speel ze met of tegen je vrienden.

JOUW GAMEPLAY, JOUW WERELD, JOUW EIGEN ERVARING
Ga op je eigen manier de strijd aan tegen Joseph Seed en zijn fanatieke volgers in een dynamische open wereld die zich aanpast en reageert op de keuzes die jij maakt.
- De Resistance Meter evolueert de wereld op een betekenisvolle manier tijdens jouw vooruitgang. Elke actie die jij doet zorgt ervoor dat je verder komt in JOUW verhaal.
- Verstoor de Doomsday-voorbereidingen van de sekte om The Heralds te lokken naar epische confrontaties in de levendige open wereld.
- Jouw keuzes hebben gevolgen voor de wereld, zoals nieuwe gameplay-mogelijkheden die zich aanbieden temidden al de chaos.

SIT BACK & ENJOY THE RIDE!
- Scheur het platteland over in iconische Amerikaanse voertuigen die je naar hartelust kan personaliseren; Van muscle cars tot big rigs, ATV’s en tractors.
- Claim een vliegtuig om de sekte aan te vallen in epische luchtgevechten of bombardementen.
- Ontdek de natuurlijke schoonheid van de wildernis in Montana wanneer je jaagt, vist en elke centimer van de wereld aan het ontdekken bent.

Specificaties

 • Productcode (EAN): 3307216022978
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

 • Uitgeverij: UBISOFT
 • Record label: Ubi Soft Entertainment

Inhoud

Eigenschappen

 • Productcode (EAN): 3307216022978
 • Verschijningsdatum: 27/03/2018
 • Uitvoering: X-Box One