• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
 • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
 • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
 • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Far cry 4

€ 21,99
+ 21 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Diep in de Himalaya ligt Kyrat, een land vol tradities en geweld. Kruip in de huid van Ajay Ghale en reis naar Kyrat om de laatste wens van je moeder te vervullen. Eenmaal daar aangekomen, raak je verstrikt in een burgeroorlog en moet je een einde maken aan het schrikbewind van de dictator Pagan Min.

Het vervolg op de best beoordeelde shooter van 2012
Far Cry 4 is gemaakt van het DNA van zijn voorganger en biedt je de meest uitgebreide en meeslepende Far Cry-ervaring ooit. Ontdek een nieuwe en grote open wereld met geïntegreerde coöpmogelijkheden. Kyrat, een land vol tradities en geweld, ligt verborgen in de reusachtige Himalaya. Kruip in de huid van Ajay Ghale en reis naar Kyrat om de laatste wens van je moeder in vervulling te laten gaan. Daar aangekomen, beland je in een burgeroorlog en moet je een einde maken aan het schrikbewind van dictator Pagan Min. Verken deze enorme open wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt. Elke beslissing telt en elke seconde is een nieuw verhaal. Welkom in Kyrat.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
Verken een open wereld vol mogelijkheden Ontdek de meest diverse Far Cry-wereld ooit. Een levendige, maar ook dodelijke, wereld vol dichtbegroeide bossen en de besneeuwde Himalayapieken. In Kyrat vind je veel wilde dieren, van luipaarden, neushoorns en zwarte arenden tot gewetenloze honingdassen. Ga je op jacht? Vergeet dan niet dat het altijd mogelijk is dat jij zelf de prooi bent...
- Verken het vijandelijke gebied van boven in de gloednieuwe gyrocopter en duikel naar beneden in je wingsuit. Klim boven op een grote olifant en neem je vijanden flink te grazen!
- Kies het juiste wapen voor de klus, hoe gestoord of onvoorspelbaar die klus ook mag zijn. Met een divers arsenaal ben je overal op voorbereid.
- Coöp: speel samen: Je hoeft niet alles alleen te doen. In Far Cry 4 kan een tweede speler op elk gewenst moment meespelen. Deze nieuwe manier van samenspelen past helemaal bij Far Cry en de nieuwe generatie. Ontdek en verken samen de levendige open wereld van Kyrat.
- De arena: wat ga jij doen?: Bewijs hoe goed je bent en vecht voor je leven (en voor de roem!) in de arena. Verdien het respect van het publiek en ontdek hoe graag jij wilt overleven. Neem het op tegen mensen en dieren totdat er nog maar één levende deelnemer overblijft.
- Multiplayer: Beleef het strijdverleden van Kyrat in een gloednieuw multiplayerspeltype. Speel als een zwaarbewapende soldaat van het Gouden Pad of als een van de oeroude Kalinag-krijgers en gebruik de dodelijke kracht van de natuur om je vijanden te verslaan.
- Map-editor: dodelijke ontwerpen: Maak en deel je eigen maps met de meest krachtige en meest intuïtieve map-editor ooit in de Far Cry-reeks. Dankzij de uitgebreide tools, een verbeterde interface en de mogelijkheid om je maps te publiceren en te delen met de community, krijgen jouw creaties gegarandeerd de aandacht die ze verdienen.

Specificaties

 • Productcode (EAN): 3307215793459
 • Type: Game
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

 • Record label: Ubi Soft Entertainment

Eigenschappen

 • Productcode (EAN): 3307215793459
 • Verschijningsdatum: 18/11/2014
 • Uitvoering: Sony Playstation 4