• Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 2 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
€ 6,56
+ 6 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail


Since 2006, Clarkesworld Magazine has been entertaining science fiction and fantasy fans with their brand of unique science fiction and fantasy stories. Collected here are all of the stories this Hugo Award-winning magazine published during their eighth year. Includes stories by Michael Swanwick, Yoon Ha Lee, Robert Reed, Susan Palwick, Sean Williams, N.K. Jemisin, James Patrick Kelly, E. Lily Yu, Ken Liu, Xia Jia, Seth Dickinson, Juliette Wade, Matthew Kressel, and many more! 

Introduction by Neil Clarke 
Passage of Earth by Michael Swanwick 
Mystic Falls by Robert Reed 
Weather by Susan Palwick 
Human Strandings and the Role of the Xenobiologist by Thoraiya Dyer 
A Gift in Time by Maggie Clark 
Never Dreaming (In Four Burns) by Seth Dickinson 
Wine by Yoon Ha Lee 
The Cuckoo by Sean Williams 
Five Stages of Grief After the Alien Invasion by Caroline M. Yoachim 
Silent Bridge, Pale Cascade by Benjanun Sriduangkaew 
And Wash Out by Tides of War by An Owomoyela 
Tortoiseshell Cats Are Not Refundable by Cat Rambo 
Grave of the Fireflies by Cheng Jingbo 
Bonfires in Anacostia by Joseph Tomaras 
Stone Hunger by N. K. Jemisin 
The Contemporary Foxwife by Yoon Ha Lee 
Suteta Mono de wa Nai by Juliette Wade 
The Saint of the Sidewalks by Kat Howard 
Daedalum, the Devil’s Wheel by E. Lily Yu 
The Rose Witch by James Patrick Kelly 
The Creature Recants by Dale Bailey 
Spring Festival: Happiness, Anger, Love, Sorrow, Joy by Xia Jia 
Of Alternate Adventures and Memory by Rochita Loenen-Ruiz 
wHole by Robert Reed 
Pepe by Tang Fei 
The Eleven Holy Numbers of the Mechanical Soul by Natalia Theodoridou 
Bits by Naomi Kritzer 
Communion by Mary Anne Mohanraj 
The Aftermath by Maggie Clark 
Water in Springtime by Kali Wallace 
Soul's Bargain by Juliette Wade 
The Symphony of Ice and Dust by Julie Novakova 
Migratory Patterns of Underground Birds by E. Catherine Tobler 
Patterns of a Murmuration, in Billions of Data Points by JY Yang 
Autodidact by Benjanun Sriduangkaew 
Morrigan in the Sunglare by Seth Dickinson 
The Clockwork Soldier by Ken Liu 
The Meeker and the All-Seeing Eye by Matthew Kressel 
About the Authors 
Clarkesworld Census 
About Clarkesworld


  • Productcode (EAN): 9781890464653
  • Verschijningsdatum: 21/02/2016
  • Type: E-book
  • Bestandsformaat: ePub
  • Beveiligd met: /
  • Reeks: Clarkesworld Anthology
Toon meer
Standaard Boekhandel


We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.

Uitgebreide specificaties



  • Productcode (EAN): 9781890464653
  • Verschijningsdatum: 21/02/2016
  • Uitvoering: E-book
  • Beveiligd met: /
  • Bestandsformaat: ePub