Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

A Table

Recipes for Cooking and Eating the French Way

Rebekah Peppler
Hardcover | Engels
€ 40,45
+ 80 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Mastering the Art of French Cooking meets Dinner in French in a beautifully photographed, fresh approach to French cooking and gathering, with 125 simple recipes.

À Table: Recipes for Cooking and Eating the French Way is an alluring, delicious invitation to the French table from Paris-based American food writer and stylist--and frequent New York Times contributor--Rebekah Peppler. It is both a repertoire-building cookbook and a stylish guide that will make readers feel as though they are traveling through France with a close friend.

Peppler shares 125 elegant "new French" recipes that reflect a modern, multicultural French table. With approachable recipes, a conversational tone, and aspirational photography, À Table contains secrets for cooking easy, sophisticated meals, and recreating the everyday magic and charm of French life anywhere in the world.

ACCESSIBLE FRENCH COOKBOOK: Included are classics such as Ratatouille and Crème Brûlée; regional dishes like Basque Chicken, Niçoise (for a Crowd), and Alsatian Cheesecake; as well as recipes born of the melding of the cultures and flavors that help define contemporary French eating, from Bigger Bánh Mì and Lamb Tagine to Green Shakshuka.

USEFUL ADVICE: Guidance on shopping, stocking the pantry, and preparing the table--plus stories on French food culture--make this not just a recipe-driven cookbook but also a lovely guide to modern French living.

FOREVER CHIC: French cooking and the French lifestyle will never go out of fashion. À Table offers a window into an enviable way of life and is filled with inspiring, useful tips--perfect for Francophiles and anyone who likes to cook good food to share with friends and family.

Perfect for:
  • Home cooks looking for a simple cookbook full of straightforward recipes that rely less on fancy techniques and more on ease and accessibility
  • Fans of Rebekah Peppler's work, including her James Beard Award-nominated book Apéritif and her regular writing in the New York Times
  • People of all ages who like to plan unfussy meals with delicious food and minimal prep
  • Adding to the shelf alongside cookbooks by Melissa Clark, Yotam Ottolenghi, Alison Roman, Jacques Pepin, and Tieghan Gerard

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781797202235
Verschijningsdatum:
6/04/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
185 mm x 257 mm
Gewicht:
1133 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 80 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.