• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Als het kriebelt, moet je lezen

Het is lente en het kriebelt! Maar niet iedereen voelt die kriebels hetzelfde aan. De een wil eropuit trekken om van alles te ontdekken, de andere slaat aan het koken of tuinieren en nog een ander wil alleen maar lezen in het zonnetje.

Gelukkig hebben we bij Standaard Boekhandel een gepaste remedie voor elke kriebel!

Wat is jouw kriebel?

Opgelet: bij twijfel is het altijd aangewezen om je Standaard Boekhandel specialist te raadplegen.

Historiekriebel

Historiekriebel

Vooral weetgierige mensen hebben hier last van. Met name als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en actualiteit kan deze kriebel vrij hardnekkig zijn.

Balanskriebel

Balanskriebel

Dit is een vrij recente kriebel die vaak opduikt bij mensen die bewust leven en streven naar een gezond evenwicht tussen lichaam, geest en omgeving.

LiteratuurkriebelLiteratuurkriebel

Literatuurkriebel

Een van de meest voorkomende kriebels. Deze kriebel wordt als zeer ontspannend ervaren en hij uit zich in verschillende genres, zoals romans en thrillers.

Kookkriebel

Kookkriebel

Een kriebel met heel veel varianten en zeer herkenbare symptomen. Een verhoogde temperatuur is hierbij niet uitzonderlijk en dus niet zorgwekkend.

Beweegkriebel

Beweegkriebel

Komt vaak voor bij mensen die actief en passief sporten. Deze kriebel duikt vooral op tijdens grote sportevenementen. Veel voorkomende varianten zijn fietskriebels, voetbalkriebels en olympische kriebels.

Natuurkriebel

Natuurkriebel

Een kriebel die steeds vaker voorkomt sinds we met z’n allen moeten thuisblijven. Hierdoor gaan we alles wat dichtbij is meer waarderen en kijken we beter naar wat er rondom ons gebeurt.

Gezien op Netflix

Boeken gebaseerd op films en series.

Lupin
Lupin
 

Dumplin
Dumplin