• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Jacqueline Wilson

Jacqueline Wilson

Jacqueline Wilson is één van de meest gevierde Engelse schrijfsters.Al toen ze nog een kind was, droomde ze van dat beroep. Haar eerste novelle schreef ze dan ook toen ze negen was! Na haar studies heeft ze een tijdje als journalist gewerkt. Vanaf de geboorte van haar dochter, begon ze voltijds boeken te schrijven. 

Ze is nog niet echt gekend in de Nederlandstalige wereld, maar in Engeland is Jacqueline Wilson héél beroemd! Ze heeft al meer dan 7 miljoen boeken verkocht in Groot-Britannië. Een van haar boeken staat tiende in de lijst van favoriete jeugdliteratuur en het is de enige eigentijdse roman in de top tien! Zelf is Jacqueline Wilson de vierde auteur op de lijst met liefstgelezen jeugdschrijvers van Groot-Britannië. Voor de ruim 70 boeken van haar hand, heeft ze al acht heel grote prijzen gekregen en ontelbare kleintjes! 

Jacqueline Wilson schrijft ongeveer zes maand aan één boek. Naast kinderboeken heeft ze ook een paar jeugdromans en zelfs enkele detectives voor volwassen geschreven. De meeste boeken gaan over meisjes. 
De personages van haar romans komen altijd uit haar fantasie, hoewel ze soms wel zou willen dat ze echt waren. 

Het belangrijkste kenmerk van Jacqueline Wilson is dat ze heel droevige of erge zaken, humoristisch kan bespreken. Haar verhaaltjes zijn altijd grappig, maar de diepere achtergrond en boodschap valt niet weg! 

Meer over Jacqueline Wilson

Resultaten voor "Jacqueline Wilson"

243 resultaten

Filteren
24 van 243 resultaten getoond